Alt Baz
- 1/2 bardak (badem yerine) Rawsome Bar (Sevdiğiniz bir barı seçebilirsiniz)
- 1 su bardağı ayıklanmış hurma (Hurmalar sert ve kuruysa suda bekletip yumuşatabilirsiniz)
Üst kısım
- 2 bardak çiğ kaju (akşamdan ıslatılmış)
- 2-3 kaşık elmadan şeker
- 1 küçük limonun suyu
- 1 bardak istediğiniz donmuş meyve, bizim tercihimiz yaban mersini oldu.
- Alt baz malzemelerini birbirine karışana kadar blenderda çekin
- Kabınızın altına ince bir tabaka olarak yayın. Buzluğa kaldırın.
- Üst malzemeyi de blenderdan geçirin, donmuş meyveyi ister bu karışıma ekleyin, isterseniz ayrı çekin
- Hafif donmuş alt malzemenin üzerine dökün. Tüm malzemeyi biraz katılaşana kadar tekrar buzluğa kaldırın. Servis etmeden 10-15 dakika önce çıkartın.
Afiyet Olsun.